Tästä linkistä suoraan kaikkiin Millhouse's koirien terveys- ja näyttelytuloksiin / Link to database to all health- and show results


Hyvinkää KR 18.9.2021

Voi pojat mikä päivä!

Millhouse's Love Me Like You Do "Rufus" Hyvinkäällä VSP ja meidän oma murmeli Sabreme's Heroes Never Die "Armo" ROP. Tuomarina Johan Juslin.


Bealle ja Sallalle miljoonat kiitokset!

Aussierkkari 11.9.2021 Kärkölä

Tammenportin tutuissa maisemissa vietimme tämän vuoden aussierkkaria tuomarina Perttu Ståhlberg. Mukana 6 Millhouse's koiraa, yksi knl Sabreme's, Yksi knl Finsweng sekä ruotsalainen vahvistuksemme Dendu Ofelia.

Kerrassaan ihana päivä, tunteikas ja hyvää menestystäkin.

Rop Jun Millhouse's Pam Pam "Ebba", AVK2 Eri Sa ja vaSerti Finsweng You Can Count On Me " Paavo"  ja muillakin meidän tiimin koirilla hyviä arvosteluja välillä Eri-Eh. Parasta kaikessa oli Millhouse's kasvattajaryhmän hieno suoritus pitkän päivän päätteeksi; tytöt liikuttivat meidän koiramme sijoitukselle 2. Kasvattajaryhmässä koirat K-, L- sekä P-pentueista. Kiitos kaikille mukana olleille ja kannustajille kotikatsomoissa <3

Mustasaari ry 4.7. ja Oulu 9-11.7.2021

Millhouse's New Black "Fabio" valioitui Mustasaaressa. Mukana oli myös Eaglespur Hannah "Peggy", joka sai vara-sertin. Hieno ja erittäin kuuma päivä.


Ouluun suuntasimme asuntoautolla heti seuraavana viikonloppuna ja sen viikonlopun tuloksiin olemme erittäin tyytyväisiä. Mukana meillä:

Veteraani Millhouse's Célébration la Rouge "Iippa" 2x VSP ja 1X Rop veteraani

Valio Millhouse's Kasnäs "Kerttu" 1XROP, PN2. ja vara-Cacib ja 1X PN3.

Valio, mutta kilpaili avoluokassa Millhouse's New Black "Fabio" ROP, VSP ja PU2.

Eaglespur Hannah "Peggy" 2X ERI, 1XPN2. Sert ja Nord vara-sert


Nuoriso:

Sabreme's I Need Healing "Duke" ja Sabreme's Heroes never Die "Armo" avasivat myös Sertitilinsä, Dukelle tassuun tarttui myös VSP sijoitus sekä Nord Sert.

Sastamala Group Show 26.9.2020

Niin siinä vain kävi, että saimme kuin saimmekin tähän poikkeukselliseen vuoteen 2020 toisenkin Suomen muotovalion. Millhouse's Fortunate Francesca "Mindy" osallistui ensikertaa veteraaniluokassa, pitkän tauon jälkeen ja niukassa turkissa. Mutta tuomari ihastui rouvan karismaan ja Mindy sijoittui 2. saaden sen viimeisen sertinsä.


Eaglespur Hannah "Peggy" valloitti toisessa kehässä ollen VSP ja pokkasi myös sertin, ensimmäisensä.

Nyt on kausi 2020 pulkassa. Tiimimme toivottaa kaikille hyvää syksyä ja pysykäähän terveinä!


Terrier Weekend 5.-6.9.2020 Vantaa, Finland

Johtuiko sitten kesän näyttelytauosta tai mistä, mutta Terrieri Weekendiin päätettiin lähteä isolla porukalla. Millhouse's kasvatteja oli viikonloppuun ilmoitettu ikähaarukassa 5kk-10,5v viidestä eri yhdistelmästä. Manchesterinterriereitä ilmoitettiin 4, joista 3 omaa kasvattia. Yhteensä ausseja ja mansseja meillä oli ilmoitettu kahteen päivään 16 koiraa.


Aussierkkarissa varsinaisia yksilömenestyksiä ei saatu. Parhaan sijoituksen sai pikkuinen poikamme Lucky, joka nappasi pikkupennuissa 2. sijan KP:n kera.

Aikuisten arvostelut vaihtelivat EH:sta Eriin.


TerriErissä sunnuntaina 6.9. menestys oli ausseissa samansuuntaista kuin Aussierkkarissakin. Arvostelut EH:sta Eriin, hienoja arvosteluja, mutta kirkkaimmat sijoitukset jäivät saamatta. Mansseilla meni vähän paremmin. EH:ta ja Eriä tuli sielläkin, mutta Fabion Serti ja PU3. sijoitus lämmittivät toki mieltä. 


Paljon kiitos kaikille ihanille, reippaille ja korvaamattomille ihmisille: Salla, Sabrina, Bea, Sonja, Ossi, Raili, Janita, Markus ja Anna. Ilman teidän panostanne tällaiset viikonloput eivät vaan onnistuisi!


Turku INT 25.1.2020

Turkuun ilmoitimme yhteensä 7 koiraa, 2 manssia ja 5 aussia. Ausseja oli kehässä niin monta, että pelkäsimme jo manssi kehän alkavan, ennen kuin aussit saatiin valmiiksi. Täpärälle meni.

Hieno päivä, hyvät tulokset.


Millhouse's New Black "Fabio" Juk1 Eri SA SERT ja VSP

Millhouse's Natural Licorice "Saga" Juk2. EH


Millhouse's Kasnäs "Kerttu"AVK3 ERI

MIllhouse's Made In Finland  "Vimma" ERI

Millhouse's Célébration la Rouge "Iippa" Vek Eri SA PN4.

Millhouse's Kimito "Rolle" ERI ( kuvassa)

Millhouse's I'm still Standing "Jalo" Avk1. Eri SA SERT CACIB PU2.                                                                                       Aivan uskomattoman hieno päivä! Kiitos Raili, Sanna, Teemu, Sonja, Tuija, Marko, Salla ja Bea <3

Kuvat: Marko Oksanen


Jyväskylä Nord & Int 10.-11.11.2019

Meidän tiimin nuoriso osallistui Jyväskylän molempien päivien näyttelyihin.

Lauantaina Finsweng You Can Count On Me "Paavo" hienosti PU. ERI SA ja VA-Serti.


Erinomaisin arvosteluin meni Paavolla toinenkin päivä, mutta Kerttu, eli Millhouse's Kasnäs  ylsi PN2. sijalle saaden Sertin ja VaraCacibin, joka vahvistuu Cacibiksi. Tuomarina Kimmo Mustonen. Koirat esitti molempina päivinä taitava tyttäreni Salla.


Salla ja Paavo 10.11.2019. Tuomarina Tiina Taulos

Tuloksia 2019/ Results 2019

Terrier Specialty Vantaa 24.8.2019

Vietimme kauniin lauantaipäivän isolla porukalla Vantaan Hakunilan kentällä. Mukana huimat 9 koiraa, 6 manchesterinterrieriä ja 3 australianterrieriä. Koska kehät olivat osittain päällekkäin, Salla hoiti Janitan kanssa aussikehää ja me muut manssit. 

Hienoja tuloksia saatiin. Dendu Knight Rider "Niksu" avoimessa luokassa 4. Eri tuloksella, Millhouse's Kasnäs "Kerttu" Nuk1. ERI SA, ja "Vimma" Millhouse's Made in Finland kovassa avoimessa luokassa AVK1. Eri SA ja lopuksi PN4. ja Serti. Hyvä Salla ja Vimma!!


Mansseissa Millhouse's pennuista Fabio ja Saga ROP ja VSP, Bablollekin KP ja hienosti pikku Ricokin vielä 3. sijalle. Jeii, hienoa Janita ja Meri!

Pentujen vanhemmat valioluokissaan ERI tuloksilla ilman sijoituksia. Hienosti vei Raili Leoa ja Sagaa. 


Osallistuimme ekaa kertaa myös parikilpaan, josta Salla aika nopeasti käteltiin pois. Mutta tulipahan sekin kokeiltua.


Kiitos ikimuistoisesta päivästä koko tiimilleni. Tämä otetaan uusiksi!Kuva: Janita Kyytsönen, Kuvagalleria: Kaisla Männistö ja Marko Oksanen

Terveystuloksia / health results

Millhouse's koiria taasen tutkittu ja hienoin tuoksin. C-pentueen reilu 9 vuotias Dino, Millhouse's Cossu Coctail silmät edelleen terveet. Päiville kiitos tutkituttamisesta!

Turku ry 15.6.2019

Turkuun ajelin 15.6. yksin Millin kanssa. Odotuksia ei vielä niin ollut, mutta toivoin tietenkin ekaa Sertiä, kun Milli oli päivän ainoa Heelerinarttu.


Ja sieltä se sitten napsahti! Coppercoat's Miss Muffin Heel aka Milli  Nuk1. Eri SA Sert ja VSP

Huh miten hienoa. Kiitos Kristalle tästä vauhtimimmistä <3


kuva: Mira Kares-Nyman

Aussierkkari Rauma 19.5.2019

Raumalla vietimme tarkemmin sanoen koko vkl, koska lauantaina Raumalla oli myös kaikkien rotujen näyttely. 18.5. meillä ei niin ollut menestystä, Millhouse's Kasnäs "Kerttu" menestyi tuolloin koiristamme parhaiten, ollen Juk2. Eri ja SA.


Mutta sunnuntain erikoisnäyttelyssä Kerttu voittikin luokkansa ja kovatasoisessa PN ryhmässä jäi konkareiden jälkeen, mutta sai tassuunsa toisen sertinsä ja oli vsp  junior.


Erikoisnäyttelyssämme tuomarina kasvattajatuomari Nina Janger. Näyttelyn mieluisinta antia oli Ninan suulliset arvioinnit kustakin koirasta. Oli erittäin mielenkiintoista kuulla arvostelujen kriteerit.


Kiitos viikonlopusta omat mussukat Salla ja Pekka. 

kuva: Kenneth Holmberg

Turku INT 23.-24.3.2019

Turkuun suunnattiin ensin lauantaina heelerikehään. Milli junnukehässä  JUK2. Eri ja menoa oli niin, ettei mamma meinannut perässä pysyä. Tuomri kovasti piti m. koosta, liikkeestä, sekä kulmauksista, mutta valitettavan hoikka neiti oli, ruoka kun ei hetkeen ollut oikein maistunut.


Sunnuntaina aussien kanssa, Mukana Niksu, Vimma sekä Kerttu. Kerttu esiintyi huin ajatus, tulos EH. Niksu ei asettunut lainkaan, ihme tempoilua, Salla sai hädintuskin esiintymään, tulos EH. Mutta sitten, yllätykseksemme tuomari piti meidän Vimmasta niin, että lopullinen sijoitus NUK1 Eri SA PN3 ja vaSerti. Jiihaa..hyvä Vimma ja Salla. Eka ruusuke aikuisluokissa :)


Turku INT 19.1.2019

Tiukan, mutta hyvin rotua tuntevan australialaisen tuomarin syynissä tänään Niksu, Rolle, Jade sekä Kerttu. Koko porukalle EH. 

Meillä kunnon turkit Rollella ja Jadella, silti löytyi huomauttamista ja erit jäi saamatta.


Kiitos kaikille mukana olleille päivästä. Turkuun taas maaliskuussa. Josko sitten Eriä irtoaisi?


Kuvassa Millhouse's Kimito "Rolle" omistajansa kanssa.


Tuloksia 2018 / Results 2018

Helsinki Winner 15.12.2018

Helsingissä hurjan kovassa seurassa kilpaili 3 eri yhdistelmän kasvattiamme, joiden turkeissa jälleen kerran olisi ollut toivomisen varaa. Aivan 100% oma moka. Otankin nyt v.2019 haasteeksi harjoitella näyttelyturkin kasvattamisen aikataulutuksen. Ainoa, jonka turkin näytän tuntevan on Jalo.


Punainen nk. Mindyn ryhmä koostui F-, I- ja K-pentueen koirista. Mindy ja Jalo saivat esiintyä ihan yksistään ( tulokset Eri, Jalolla Eri SA), mutta junioreilla olikin sitten reilummin vastusta (molemmille EH) Tuloksiin ei ihan voi olla tyytyväinen, mutta saimme kuitenkin kasvattajaluokassa 3. sijan +KP. 


Nyt tiimimme siirtyy ansaitulle joululomalle, Turussa tammikuussa 2019 nähdään kuitenkin!


Kiitos Sanna, Anna ja Salla!

Jyväskylä INT & Nord 10.-11.11.2018

Kaksipäiväinen Jyväskylän näyttelyrupeama oli hauska, rento ja hyväntuulinen. Ihan kaikkea sitä mitä toivoimme emme saaneet, johtuen kahden koiran ylikasvaneesta turkista, mutta hyviä arvosteluja koirista muuten rapsahteli. Molempina päivinä kasvattajaryhmämme saivat hyvät arvostelut terverakenteisista ja samantyyppisistä koirista, mikä lämmitti mieltä erityisesti. Sijoitus molempina päivinä 2. +KP. Punaisen ryhmämme itsevarma ja ylväs johtaja Mindy sai osakseen kehuja ja toivotaan, että turkki on iskussa Hesan voittajassa.


Viikonlopun kruunasi pikkuinen Kerttumme, virallisesti Millhouse's Kasnäs, joka ylsi isossa ja laadukkaassa narttujoukosta PN3:ksi ja sai ensimmäisen sertinsä. 


Manchesterinterrieri Sylvi hienosti lauantaina Rop ja Nord Serti, heeleri Coppercoat's Miss Muffin Heel "Milli" toisena pv:nä pentujen Rop, toisena VSP. Krista Rantaselle sydämellinen kiitos luottamuksesta, että saimme itsellemme tämän jalokiven! 


Kiitos kaikille onnistuneen viikonlopun takana hääränneille <3


Parainen RY 9.9.2018

Vuoden 2018 ulkonäyttelyt päätettiin perinteisesti Paraisilla. Mukana viimeistä kertaa toistaiseksi Iippa veteraaneissa, sekä Ella avoimessa luokassa. Ella jää nyt tauolle ja sille toivomme pentuetta ensivuoden alussa. Iippa on nyt virallisesti eläkkeellä.

Ella ja Iippa saivat luokissaan Eri-tulokset, ei SA:ta. Jalo viimeistä kertaa nuortenluokassa, luokkavoitto, EriSA, muttei sijoitusta PU-luokassa. Jalo tasaisesti kehittyy kokoajan, siitä tulee upea uros. 


HeJW-17 Millhouse's I'm Still Standing "Jalo"  at age 18 months

Photo: Salla Myllylä

Raisio KR 12.8.2018

Raision kaikkien rotujen näyttelyssä mukana kolme aussiamme. Ruotsintuonti poikamme Niksu yllätti toistamiseen ja nappasi toisen sertinsä, ollen paras uros. Niksun esitti tänäänkin Salla.


Ella avoimessa luokassa 3:n muun nartun kanssa, jäätiin sijalle 2. eri tuloksella, ei SA:ta. Oma kuningattareni esiintyi jälleen kerran tyylikkäästi. Iippa Sallan esittämänä reippaana ja pirtsakkana Eri tulos, mutta sijoitus vasta VEK4. 


Kuvassa Dendu Knight Rider, kasvattaja /breeder Bibbi Sundell, Sweden

Ylöjärvi Rn 11.8.2018

Ylöjärven ryhmiksessä  Kerttu oli ROP pentu, Caro ja Iippa jäivät luokissaan 4. ERI tuloksilla ja Tipu pikkuinen oli luokassaan 2. EH tuloksella.


Pientä pettymystä oli havaittavissa päivän tuloksissa muiden kuin Kertun osalta, mutta näin tällä kertaa ja tästä taas jatketaan. 


Kuvassa Millhouse's Kasnäs aka Kerttu 7kk


kuva: Matti Lukkarinen

Australianterriereiden erikoisnäyttely Kärkölässä 1.7.2018 

Kärkölään oli ilmoitettu 77 aussia, mikä oli vähän vähemmin,mitä yleensä. Yleensä olemme saaneet erkkarissa nähdä n. 100 koiraa.


Meillä mukana Millhouse's Kasnäs "Kerttu pennuissa, sijoittui hienosti 3. saaden KP:n.

Juniorluokassa Jade, eli Millhouse's Joutsen, myös 3. saaden SA:n. 

Avoimessa luokassa kaksi narttua, Elli ( M. Itsy-Bitsy Spider) sekä Caro ( M. Gem) . Ellille tulos EH ja Caro sijoittui 3. saaden SA:n

Veteraaneissa meillä tietysti Iippa (m. Célébration la Rouge) joka niin ikään 3. saaden SA:n. Yleisesti ottaen sijoituimme todella hyvin, kolme luokkasijoitusta SA:n kanssa ja Kertun KP on upea juttu!


Paras narttu luokassa Jaden esitti omistajansa Rita, Caron esitin itse ja Iipan esiti Ellin omistaja Vennu. Tässä luokassa emme sijoittuneet.


Esitimme myös kasvattajaluokan, 3 punaista ja 1 b&t narttu 4:stä eri yhdistelmästä. Kasvattajaluokan esittäminen ei mennyt ihan putkeen, Elli ei millään jaksanut enää esiintyä ja emme sijoittuneet 7:n kasvattajan joukosta.


Omalle ihanalle tiimille tuhannet kiitokset paneutumisesta ja vaivannäöstä: Merja, Vennu, Helka, Matti, Rita ja Juha. Kiitos!


Kuvat: Matti Lukkarinen

Salo KR 17.6.2018

Millhouse's got a Jackpot!


Huikea päivä Salossa (tarkemmin Halikossa)

Meidän Jalo Rop, Fiia VSP ja Iippa Rop veteraani. Vimmallekin Eri :)

Millhouse's Rop kasvattaja. 

Isossa kehässä emme pärjänneet enää.


Sydämellinen kiitos Sanna ja Sofia sekä oma Salla!


Aura Ry 16.6.2018

Millhouse's Fortunate Francesca "Mindy" VSP ja Sert Aurassa.

Kennel Millhouse's Kasv.2. KP


Kiitos tuhannesti kaikille mukana olleille!

Salo 27.5.2018 

Dendu Knight Rider "Niksu" ROP Salossa, saaden ensimmäisen Sertinsä.

Lisäksi kennel Millhouse's BIS4. kasvattaja. Huima päivä :)


Kiitos Satu, Marko,Elina ja Salla!


Onnea myös ihanalle Annelle menestyksestä!

Rauma 26.5.2018

Ihana kotikoiramme, sohvaperuna ja taskuraketti Iippa eli Millhouse's Célébration la Rouge VSP veteraani ja ROP! Onnea Salla!

Terveystuloksia/ Health reults

Ahovirran Consuela "Ella" sekä Millhouse's Gummy Bear "Hedda" kävivät 17.5.2018 silmätarkastuksessa. Ellalle tarkastus oli jo 3., Heddalle 2. kerta. Kummallakin terveet silmät. 

Seinäjoki RN 12.5.2018 

Toukokuun helteinen lauantai, mukana 5 Millhouse's koira ja manssirouva Sylvi.

Päivä alkoi hienosti Sylvin ollessa rotunsa kaunein. Sitten pari tuntia paahduttiin auringossa ja odoteltiin aussikehän alkua.

Jalo aloitti nuortenluokassa, tulos EH, Fredy oli avoimen luokan 1. EH tuloksella. Vimma junnuissa Eri, Mindy Eri ja IIppa Eri. Kasvattajaluokan kokoonpanon vaihdoin viimehetkellä, otin Iipan Jalon tilalle, vaikka IIppa on aivan eri kokoinen kuin muut. En tiedä, olisiko kasvattajaryhmämme saanut KP:tä Jalonkaan kanssa, jossittelu on tässä vaiheessa nyt turhaa, mutta Seinäjoesta meille ei käteen jäänyt millekään 5:stä koirastamme mitään. 

Suomen luonto oli sentään huikean kaunis, kun ajelimme vähän allapäin kotiinpäin.

Kaikesta kestitsemisestä ja avusta kiitän perhe Teppoa ja omaa Salla-rakasta <3

Jämijärvi RN 17.3.2018

Upeissa puitteissa järjestetty Jämijärven näyttely meni meillä aikalailla putkeen.

Millhouse's Made In Finland "Vimma" oli Rop pentu, juuri junior-luokkaan ennättänyt Jade oli PN4. Eri SA ja vielä nappasi VaraSertin. Jalo niin komeana, ylsi hienosti Nuk1. Eri Sa ja PU4.


Tästä on hienoa jatkaa! Kiitos hovikuljetettaja Juha, matkaseurasta sydämellinen kiitos Rita ja Sanna.

Seuraavaa kertaa jo odottaen :)


Kuvassa Vimma. Kuva: Mira Kares-Nyman


Turku Int.20.1.2018

Hyvä päivä Turussa takana.Kaikki meidän tiimin koirat voitti luokkansa.
Millhouse's Joutsen "Jade" rop pentu +KP, Millhouse's Into The Wild "Venni" Juniorluokan 1. EH, Ansalinjan Alkuvoima "Moona" Nuortenluokan 1. Eri, Ahovirran Consuela "Ella" Avoimen luokan 1. Eri SA ja lopulta PN3. ja Vara-Serti ja Vara-Cacib. Lisäksi Dendu Knight Rider " Niksu" Juk3. EH.
Kiitos kaikille mukana olleille; Ritva, Ismo, Rita, Juha, Satu, Marko, Sanna, Oona, Sari ja Julia. Kuvassa pikkuinen Jade, jonka esitti Jaden iskän omistaja Oona Kiitokset ihanista koirista myös Moonan kasvattaja Henna sekä, Ellan kasvattaja Nina och tack så hjärtligt Niksu's uppfödare Bibbi <3

Tuloksia 2017 / Results 2017

Helsinki Winner 2017 8.12.2017

Helsinki Winner 2017. Sannan kanssa liikkeellä, mukana Ella ja Jalo. Jalo vielä niin vaihtuvassa turkissa, ei liikoja toivottu. Mutta kuinka kävikään? Poika hurmasi tuomarin ilman karvoja ja tassuun tarttui Junior Winner titteli. Ellalle toki toivoin sitä viimeistä sertiä, mutta tänään kovassa porukassa Eri SA ja Avk 3, PN kehässä käteltiin ekana ulos. Sanattomaksi vetää kuitenkin Jalon titteli, kiitollisena ja nöyränä jatkamme tällä omalla tiellämme. Sannalle ja heidän koko perheelle iso kiitos Jalon hyvästä hoidosta. Poika on juuri sitä mitä toivoinkin <3

Tampere KV 26.11.2017

Tampereella kahden oman kasvatin kanssa. Ensimmäistä kertaa hallissa ja virallisessa kehässä Jalo aka Millhouse's I'm Still Standing reippaasti esiintyen JUK1 Eri SA. Jalon turkki pahasti vaiheessa, mutta tuomari piti tyypistä. 

Nartuista mukana ihana Caro, Millhouse's Gem, joka ylsi hienosti PN4:ksi. Ruusukkeet jäi saamatta, mutta emme antaneet sen haitata. Kiva päivä kaikenkaikkiaan.


Lisäksi superonnittelut kennel Cikititaan, joka juhli Jalon iskän Cikitita Optimus Prime "Tyypin" ekaa Sertiä, Cacibbia sekä sijoitusta VSP:ksi! Onnea koko poppoo! 

Kiitos myös omille tiililäisille!


Cikitita Optimus Prime "Tyyppi", handled by Suvi Koponen, photo: Henna Laine
Breeder: Henna Laine, Owners: Henna Laine and Chrisse Lindqvist

Terveystuloksia/ Health results

24.10. and 9.11.2017  4 of our dogs were checked by their eyes, the youngest one had also patellas checked.  


Millhouse's Campillo Crianza "Camo" at age 7,5 years eyes healthy, Millhouse's Gem "Caro" and  Enomis Shes right in Finland "Ripsu"  both have healthy eyes and Ansalinjan Alkuvoima "Moona" eyes healthy and patellas 0/0. So happy with these fine results.


24.10. ja 9.11.2017 Silmä ja polvitarkastuksessa:

Camo silmistään edelleen terve, kuten myös Caro ja Ripsu, Moonalla puhtaat silmät ja napakat 0/0 polvet. Hienoa! Kiitos Henna Halonen tästä valloittavasta tytöstä <3

German Winner and World Dog Show 9-11.11.2017 2017 in Leipzig Germany

Thursday 9.11.2017 German Winner 2017

Millhouse's Irresistible "Aina" German Junior Winner 2017 and also Best of Breed!

So happy, and thankful. 


Saturday 11.11.2017 at World Winner 2017 show 

Aina was 4.in Junior class with Excellent. So proud of my little girl, she did it so fine. 


Owned and handled by Bibbi Sundell.

Tack så mycket Bibbill!

Tampere RY 16.9.2017

Tampereelle lähdimme isommalla porukalla, oman porukan lisäksi ihana Birgitta "Bibbi" Sundell Ruotsista. Bibbin mukana tulivat Ålhammaren's Åhlivia "Åhlivia" ja "Aina" eli Millhouse's Irresistible.

Erittäin märkä lauantaipäivä, mutta mikä parasta, taivaalta ei tullut sentään enempää vettä, nurmikko muistutti valmiiksi riisipeltoa.

Tuloksia: Millhouse's koirat Venni Juk4.Eri, Aina Juk1 Eri SA PN3., Elli Nuk2 Eri ja Caro Avk4.Eri. Åhlivia oli Vak1EriSa PN4. Kasvattajaluokka esitettiin, tulimme 2. KP:llä.

Samalla reissulla Kajaanista saapui Jenniina seurueineen hakemaan meidän mukana tullutta Vallu-pentua. Ihanaa oli nähdä ja kaikkea hyvää Vallun kanssa <3

Sydämellinen kiitos kaikille mukana olleille! Sari, Merja, Vennu, Matti, Riitta, Jenniina ja Bibbi. Tack ja kiitos!


Kuvassa Millhouse's Gem "Caro" 

Aussi Erkkari 02.9.2017 / Aussie Speciality 2017

Erikoisnäyttelyyn en itse päässyt, mutta meitä edustamaan lähtivät junnupoika Venni ja Elli nuorten luokassa. Australialainen konkari kasvattaja -tuomari Nolan Graham oli tarkalla päällä, ja vaikka Vennin turkki arvioitiin luokan parhaaksi, tulos silti vain H.

Elli pisti menemään siihen malliin nuorten luokassa, että Vannu ei meinannut perässä ehtiä, tulos nuorten luokan 4. EH.

Pitkä päivä, 86 aussia ilmoitettu. Kiitos Sari, Vennu ja Merja!!                        Millhouse's Into The Wild "Venni"

Turku Kr 12.8.2017

Turussa kokoonnuimme isolla porukalla, ikäänkuin kesän päättäjäisiä viettämään. Mukaan ilmoittautuneita Millhouse's koiria olivat pentu-pojat Venni ja Jalo, lisäksi äiti Hedda ja veljensä Kassu. Myös Moona oli mukana. Tuloksien kannalta päivä oli aika vaisu, kaikille tulos EH, pikkupojatkaan eivät saaneet pentuluokassa KP:tä. Muuten päivä oli erinomainen, sade alkoi vasta kun aussikehä oli ohi. Lasilliset kuohuvaa ja vaihdoimme muutaman sanan kesän näyttelyistä ja hymyssä sun läksimme kotiin. Kiitos ihanat ihmiset; Ritva ja Ismo+Ville, Miia+Kalle ja Miina, Sanna, Sari ja Salla ja Pekka <3

Karjaa KR 9.7.2017

Juuri sopivan lämmin kesäpäivä Karjaalla. Mukana Jalo, Fiia ja Hedda.

Seuraamme liittyi myös Oona, joka alkajaisiksi pyöritteli kaikki koiramme ja parhaiten käteen sopi Fiia, jonka kanssa Oona pyörähtikin sitten siihen malliin, että sijoittuivat narttujen 2. ja Fiialle tassun tarttui varaSerti. Jeii! Olipa kiva yllätys. Jalo valittiin pentujen 2. kauniimmksi, narttupennun napatessa Rop-pytyn Jalon kuonon edestä. Heddalla ei karvat riittäneet tänään EH:ta pidemmälle, sijoituimme kuitenkin avoimessa luokassa toiseksi.

Kiitos päivästä reippaat naiset Sanna ja Johanna, sekä hienosti koiria aina esittävä Oona :)

Riihimäki KV 2.7.2017

Riihimäelle lähdettiin tutustuttamaan Jalo näyttelyn saloihin. Poika pääsi debytoimaan heti, samana päivänä kun täytti 7kk. Hienosti Jalo esiintyi, jännityksestä ei ollut tietoakaan ja häntä pysyi iloisesti ylhäällä.Jalo tänään urospentujen 2. +KP. Toiseksi viimeistä kertaa nuortenluokassa esiintyi Elli omistajansa Vennun esittämänä. Tämä kaksikko sulattaa sydämmeni. Niin hienolla otteella Vennu Elliä pyörittää, että ei voi kuin olla tyytyväinen.Tänään Nuk1.EriSA.
Mukana myös Ellin emä Ella, joka tiukassa porukassa sijoittui narttujen 4. Serti-jahti jatkuu,mutta nyt hetken huilaamme.
Kiitos päivästä Sanna ja Vennu!!

Häijjää ry 1.5.2017

Vappuaattona satoi lunta ja toiveet vapunpäivän näyttelykelistä olivat vähän epätoivoisia. Mutta saimme kuitenkin aurinkoa ja reilut 10 astetta. 

Näyttelyyn ilmoitettu 18 aussia, yksikään uros ei saanut Sa:ta, Nartusta 2. Meillä mukana Caro, Nekku ja Moona teki debyyttinsä. Moona nyt 8kk.

Sijoitukset: Moona Pek1 KP, Nekku Avk3EH ja Caro Avk3. Eri. Olen ylpeä näistä, esiintyivät niin mallikkaasti jokainen. Kiitos mukana olleille taustajoukoille :)

Terveystuloksia / Health results

Useampi Millhouse's koira on käynyt tutkimuksissa kuluneen talven aikana. M.Destination Unknown "Missy", M. Célébration la Rouge "Iippa", M. Cossu Coctail "Dino" , M. Itsy-Bitsy Spider "Elli" ja M. Ghost Rider "Bruno". Vanhemmat koirat käyneet jo useampaan kertaan tarkastuksessa, edelleen kaikilla silmät terveet. Nuorimmilla tarkastettiin myös polvet, eli Elli ja Bruno, heillä napakat 0/0 polvet. Ahovirran Consuela "Ella" tarkastettu myös, silmät terveet.

Sydämellinen kiitos kaikille koirien omistajille!

During winter 2016-2017 Millhouse's dogs have been in heath check. Older dogs have their eye checked earlier several times , younger dogs were also checked from their patellas. All had healthy eyes and youngsters had 0/0 patellas. So nice news. Thank you all involved!

Turku Int 21.1.2017

Vietimme äiti&tytär päivää Turussa, Ella ja tyttärensä Vilma vain meillä mukana.

Molemmat voittivat luokkansa Erinomaisin arvosteluin. Harmillisesti kummallakin turkki pahasti vaiheessa.

Tuomarina asiantunteva terrierituomari V-P Kumpumäki.

Kuvassa Vilma ( Millhouse's Wicked Witch) Raisiossa 2016. kuva: Mari Luonsinen

Tuloksia 2016 / Results 2016

Helsinki Winner 2016 10.12.2016
Helsinkiin lähdimme 2 nartun voimin. Mukana Mindy avoimessa luokassa ja Vilma junioreissa.
Vilman esitys meni muuten hyvin, mutta murkkuikäinen neitimme ei suostunut näyttämään tuomarille hampaita. Tulos H. Mindy esiintyi tyylikkäästi ja varmasti tuttuun tapaansa, mutta Eri jäi ilman SA:ta.
Nyt ansaitulle tauolle!
Marille ja Riinalle kiitos seurasta. Kuva: Suvi Koponen
Jyväskylä INT 12-13.11.2016

Aivan ihana viikonloppu vietetty Jysväskylässä hyvässä porukassa, iloisten hännänheiluttajien kanssa. Kuvan kokoonpanolla menimme molemmat päivät.

Lauantaina saimme kasvattajaluokassa 2. sijan ja kunniapalkinnon, sunnuntaina esitimme kasvattajaluokassa ryhmämme, mutta jäimme 3. ja KP jäi saamatta. Kiva kokemus kaiken kaikkiaan silti.

Vas. (from left.) Millhouse's Gem, Millhouse's Ghost Rider, Millhouse's  Bad Kitty ja Millhouse's Fortunate Francesca.

Tulokset lyhykäisyydessään: Bruno 1xEH ja 1xEri, Caro 2xEri, Fiia 1xEH ja 1xEri, Mindy 1xEri ja 1x Eri SA

Kiitos Salla, Nenni, Jesse ja valokuvaaja Pekka!

Raisio KR 14.8.2016

Huippupäivä Raisiossa!!

Millhouse's Wicked Witch "Vilma" Juk1. EriSA ja PN2. Sert. 10kk tytön debyytti ja Serti napsahti tassuun. Wau! Onnea perhe Luonsinen.

Ahovirran Björn Borg "Eemeli" jäi karvan verran valioitumisesta. Tulos Avk2. Eri Sa Pu4. VaSert.

Onnea silti meillekin, Tinjalle, Katille ja meikäläiselle. Kiitokset paikallaolleille. Nyt pieni paussi tähän väliin :)

Kuopio Int. 5-7.8.2016

Kuopioon lähdimme tyttöporukalla. Kaikkiin kolmeen päivään olimme ilmoittaneet Wilman ja Höpön, Hedda osallistui vain perjantaina ja sunnuntaina. Menestys jäi kohtalaisen vaisuksi. Perjantaina koko kolmikko sai EH:n. Tytöissä oli jos jonkinmoisia puutteita. Lauantaina Höpölle Eri ja Wilmalle Eri Sa, mutta PN luokassa jäimme sijoituksetta. Sunnuntaina kaikki saivat sileät Erit.

Hieno reissu kuitenkin kaiken kaikkiaan, vaikkei menestystä tullutkaan. Vietimme Elmon kotona huippukivan viikonlopun. Lämmin kiitos Maiju&Kumpp.

Kokkola Int. 9.7.2016

Kokkolaan keräsimme 4 Millhouse's koiraa,3:sta eri pentueesta. Kasvarin saimme esittää, mutta liian kippurat hännät ( Mindy ja Nekku??) olivat se syy ettei KP:tä rapsahtanut. Ja lisäksi ryhmä oli epätasainen.

Mutta mutta...pettymys oli että Mindyn tulos jäi EH:n. Sertiä Mindylle lähdettiin hakemaan ja Eh tuntui aika kohtuuttomalta. Fredy sai myös EH:n, liike ei ollut tuomarin mielestä puhdas. Nekku oli PU4. saaden ensimmäisen Sertinsä. 
Hedda repäisi ollen PN3. Sai VaraSertin ja lopulta CACIBin. Huhhuh..voi yhden kerran, oli se aika yllätys. Kiitos Päiville kyydistä, seurasta, eväistä ja kaikesta :) Kiitokset myös paikalla olleille Marjolle ja Kimmolle avusta kasvarin esittämisessä.

Alla Nekun ja Fredyn kuvat: Kimmo Aaltonen

Karjaa KR 3.7.2016

Karjaan kaikkien rotujen näyttelyssä Ellan viimeinenkin tytär palkittiin kunniapalkinnolla ja oli Rop pentu! Hienoa, onnea Vilma, Mari, Vade ja muut perheen miehet.

Myös Sergi oli mukana avoimessa luokassa saaden EH:n.


Kuvassa Millhouse's Wicked Witch "Vilma" ja Valtteri

kuva: Mari Luonsinen

Uusikaupunki Kalanti RY 19.6.2016

Ellan tyttäristä tällä kertaa mukana Fiia  (Millhouse's Bad Kitty). Fiia esiintyi aivan pohjavillassa, mutta ylväänä ja tyylikkäänä pokaten ruotsalaistuomarilta Rop-pentu pystin ruusukkeineen! Hieno alku Fiian näyttelyuralle. Onnea perhe Mäkinen!

Muita tuloksia :

Ahovirran Björn Borg "Eemeli" Avk1. Eri SA, PU kehässä ei sijoitusta

Ahovirran Consuela "Ella" Avk3. Eri SA, PN kehässä ei sijoitusta

Naapurinpoika Kassu ( Millhouse's Gabriel ) Sallan esittämänä Nuk2. EH tuloksella. Ryhdikäs poika, mitä tästä pojasta vielä tuleekaan.

( Sire Ålhammaren's Åliver, Dam Millhouse's Fortunate Francesca)

kuvat: Miia Pettersen

Jämsä RY 4.6.2016 ja Forssa Tammela KR 11.6.2016

Elliä (Millhouse's Itsy-Bitsy Spider) ja äitiänsä Ellaa pyöriteltiin kahdessa näyttelyssä. Tavoitteena Ellan viimeinen serti ja Ellille hyvää pentutreeniä ja tietenkin toivoimme ruusukkeita ja pokaalia. Ja sen Vennu ja Elli sitten tekivätkin, molemmissa näyttelyissä. :D

Muita tuloksia:

Jämsä:

Ella Avk2. Eri , Hedda Nuk1 Eh

Tammela:

Caro Nuk1. Eri Sa, ei sijoitusta PN.kehässä ja Ella Avk2. EriSA

Kiitos paikallaolleille ja Super onnittelut vielä Jaanalle!

Rauma KR 14.5.2016 ja Mynämäki RY 15.5.2016

Voi Suomen suvi!!

Rauma: Lauantaina Johannan kanssa jännitimme saammeko vettä niskaamme Rauman urheilukeskuksessa ja niin vain kävi, että Ella ja Höpö saivat tassut kuivina esiintyä ja hienosti esiintyivätkin! Ella paras narttu luokassa 3. ja Höpö 4. sija, Höpölle ruusuke vielä Höpön ollessa päivän vsp junior. Oi miten hienosti Höpökin meni!


Mynämäki: Katin kanssa ei oltu aivan yhtä onnekkaita sunnuntaina. Vettä tuli jo paikalle saapuessamme ja sade vain yltyi päivän mittaan. Eemeli esiintyi mallikkaasti ollen avoimen luokan paras uros. Ei SA:ta. Höpölle sade oli liikaa. Höpö ei loppusuoralla suostunut enää kävelemään. Erittäin Hyvä tuli tulokseksi. Mindy lopetti päivän meidän osalta ja rouva vetelikin menemään siihen malliin, että olin jo melkein varma että meille napsahtaa voitto. Toisin kävi,  avoimen luokan 1. sai päivän ainoan SA:n ja sitä myöten myös VSP ja Sert-ruusukkeet tassuun. Myös urosten paras sai ainoana SA:n. Onnea voittajille ja kiitos Katille ja Johannalle erilaisista, mutta antoisista päivistä! ( Kuvassa Eemelin määrätietoista menoa. Photo: Kati Liuku)

Millhouse's Fortunate Francesca, meidän ihana Mindymme, ei rankkasateesta piitannut vaan upealla askeleella meni Mynämäellä, saaden hyvät arvostelut tiukalta tuomarilta. Turkki ei ehtinyt show kuntoon.

Kiitos kuvasta Maria Mäkelä!


One of my best breedings Millhouse's Fortunate Francesca aka Mindy

took second place in open class with excellent critiques. Unfortunately coat is not in show condition just now. Judge Veli-Pekka Kunpumäki, Finland. Mindy is owned by family Teppo


Vaasa Int 17.4.2016
Eemeli got he's 2. CAC
Hieno näyttelyviikonloppu takana.
Vaasassa mukana ensikertaisia Fredy, Aiwa ja Höpö. Eemeli, Mindy ja Ripsu jo kokeneempia aikuisia.
Aiwa Vsp pentu, Rop pentutitteli meni velipojalle Metkalle. Onnea Minna ja Petri.
Fredy junior urosten 2. Excellent tuloksella. Fredy esiintyi sellaisella varmuudella, että varmasti kehään poikaa vielä viedään.Eemeli avoimen luokan uroksissa paras, sai SA:n jatkoi kilpaluokkaan, tuli 2. sai Sertin ja Cacibin. Taustajoukoilla meinasi jännityksestä henki salpautua.
Höpö juniornarttujen 2. tuloksella Excellent, ihan mieletönsuoritus ensikertalaiselta.
Ripsu avoimen luokan 3. Very Good tuloksella.Mindy avoimen luokan 2. Excellent ja SA.
Hieno päivä! Kiitos kaikille. Ilman tätä porukkaa en olisi yksin mitään!
Turun kansainvälinen 16.1.2016

Turkuun ilmoitettiin Millhouse's koiria ja hauskaa oli se, että kaikki mukaan tulleet koirat olivat lietolaisia. Repe ja Nekku esiintyivät rennon varmasti tuttuun tyyliinsä.Ensikertalaisia olivat sisarukset Hedda ja Kassu, jotka viettivät seuraavalla viikolla 1-vuotissyntymäpäiväänsä. Vaikka olivatkin ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä, ei kumpikaan ollut moksiskaan näyttelyhälinässä, päinvastoin.

Päivän tulokset:

Millhouse's Gabriel "Kassu"  EriJuk3.

Millhouse's Eco Truck Driver "Nekku" EriNuk2.

Millhouse's Diamond Digger "Repe" EHAvk4.

Millhouse's Gummy Bear "Hedda" EriJuk1.         Saimme esittää kasvattajaluokassa ja sijoituksemme oli 2. + kunniapalkinto.


Kiitos kivasta päivästä Miia ja Kalle! Sallalle iso kiitos koirien handlaamisesta! Teitä oli taas niin kivaa katsella. Love you <3

Tuloksia 2015 / Results 2015

Silmätarkastuksia 24.11.2015 Turku

4 vuotias Millhouse's Diamond Digger "Repe" sekä velipuolensa Millhouse's Campillo Crianza "Camo" 5,5v kävivät silmätarkastuksessa. Molemmilla silmät edelleen terveet.
Luonnetesti Raisiossa 12-13.9.2015 / Character tested Millhouse's dogs 12-13.9.2015

Millhouse's koiria testattiin jälleen Raisiossa. Tällä kertaa mukana on 4-vuotiaita D-pentueen jäseniä Muusa ja Repe. Lisäksi mukana C-pentueen 5,5v Dino ja F-pentueesta 3-vuotias Mindy. Lisäksi testataan 2-vuotias Sergi. Mielenkiintoisen testipäivän tulokset:

 

Muusa : tulos 71 pistettä, eli ei mennyt läpi. Muusa ei mene uusintaan.

Repe: 83 pistettä / 83 points = passed the test

Dino:140 pistettä / 140 points = passed the test

Mindy: 83 pistettä / 83 points = passed the test

Sergi: 68 pistettä, eli ei mennyt läpi ( 75p. raja) . Mahdollisuus uusintaan. / 68 points = test was not passed, but Sergi will try again 2017.

Tervakoski / Janakkala International 29.8.2015 and Tampere Group 5.9.2015
Sabrina and Ella in good move at Tampere. Ella was BB2. and got her 2. res CC this summer. Wilma with results Very Good. Thank you Sabi taking girls to Tampere. Well done, all of you!

Millhouse's Gummy Bear "Hedda" Best Puppy in Tervakoski Int.

Ahovirran Consuela "Ella" and Millhouse's Emotional Healer "Eppu" were also with us. Ella got Excellent & CQ, no placement, Eppu got Very Good.

Salo Group Show 13.6.2015

Huikea päivä: Ella oli näyttelyn kaunein aussinarttu saaden toisen sertinsnä. Wilmakin menestyi kivasti, saaden sijoituksen Juk3. Eri. Wilma jää hetkeksi nyt tauolle kypsymään :)

Kiitos kaikille mukana olleille ja onnittelijoille! Onnellinen koiranomistaja :)

Vaasa Group Show and Riihimäki National Dog Show 6.6.2015

Team Millhouse's did a spread through Finland 6.6.2015.

Sabrina and Maria went to Riihimäki with Wilma, Nekku and Indy. Kati, Tuija, Päivi and me with boys went to Vaasa with Eemeli, Ella, Ramona and Ripsu.

 

At Riihimäki Indy and Nekku got Excellent and our red princess Wilma finally Excellent & CQ, but no placements at finals.

At Vaasa all our dogs got Very Good except our Ripsu who was BB3. and got her first CC!! We were soooo happy :) Thank you Leena for so nice photos <3 and thank you all others so much..I couldn't do this all by my self.

Terveystuloksia / Health results

E-pentueen koiria on silmä- ja polvitarkastettu 26.5.2015 sekä 1.6.2015.

Millhouse's Eco Truck Driver "Nekku", M.Engineer "Ramona", M. Eccentric Jeweller "Wilma" ja M. Emotional Healer "Eppu" kaikilla silmät terveet ja polvet napakat 0/0.

 

Millhouse's E-litter dogs Millhouse's Eco Truck Driver "Nekku", M.Engineer "Ramona", M. Eccentric Jeweller "Wilma" and M. Emotional Healer "Eppu" have been at health check. They all had healthy eyes and patellar luxation med. 0/0.

Rauma All Breed Show 16.5.2015

Rauma Show 16.5.2015
Our little Junior handler friend Vera and Ella ( Ahovirran Consuela) in Junior Handler Competition 4. place. So proud of our Ella, showing the best of her with lovely Vera.
Other results: Millhouse's Eccentric Jeweller "Wilma" JUN2.-Excellent, Enomis Shes Right in Finland "Ripsu" INT4.-Excellent and Millhouse's Destination Unknown "Missy" OPN4.-Excellent, CQ and BB4. Lovely day with lovely peope.

Tuloksia 2014 / results 2014

Helsinki Kv 7.12.2014

Salla palasi kotiin ja vihdoin mukana näyttelytouhuissa, jee :)

Sallan, Sabrinan ja Marian kanssa siis reissussa ja paikalla odottelikin jo Kirsi ja Kaisla. Hyvät lähtökohdat, eikö vain?

Meiltä ensikertaa lauteilla pikku-Wilma, aloittaen viralliset kehät rempseästi Helsingin kansainvälisillä :) Hienosti tytöt menivät, Wilma isossa ryhmässä tuloksella Eri, ei jatkosijoituksia. Ella Nuk2. EriSA, koiria luokassa 5 b&t narttua, mielestäni hienoja kaikki. PN kehässä ei jatkosijoituksia. Indy esiintyi myös mallikkaasti Nuk3 Eri-tuloksella. Kirsi ja Kaisla olivat liikkeellä Tutun ja Remu-Salvon kanssa, jotka kumpainenkin saivat JunWinner tittelit! Onnea!! Nyt tauon paikka ja jäämme odottelemaan pentusia <3

Hyvää Uutta Vuotta koko tiimilleni <3

 

Seinäjoki KV 25.10.2014  ja Jyväskylä KV 8.11.2014

Nallen lapsenlapset Mindy ja Ella suoriutuivat mallikkaasti kansainvälisissä kehissä.
Ensin Mindy Päivin ensiesittämällä varaSertin arvoisesti Seinäjoella ja sitten Ella Jyväskylässä PN3. ja myös varaSertiruusuke tassuun! Nyt tytöt pitävät hetken taukoa, Ella käväisee ekaksi  vielä Helsingin voittajassa.

Millhouse's Barbarossa aka Nalle's grandchildren Mindy and Ella both did it so well in International shows.
First Mindy ( Millhouse's Fortunate Francesca) got res. Cac in Seinäjoki, handled so fine dy first timer Päivi Teppo, her owner.
Then Ella (Ahovirran Consuela) gave me such a nice suprice in Jyväskylä. She was placed BB3. & resCac and so beautiful critiques. Mindy is now in a little showbrake, Ella will have a brake also, but first we look how she gets it done in Helsinki Winner 2014.

 

Kiitos Maria kuvista  ja Suvi ja Vera seurasta! Ihana päivä :)

Terveystuloksia / Health results 21.10.2014

Millhouse's team's dogs had some patella and eye checking.
Cikitita Sideswipe "Sergi" patellas 0/0 & eyes healthy
Enomis Shes right in Finland "Ripsu" patellas 0/0 & eyes healthy
Ahovirran Björn Borg "Eemeli" eyes healthy
Millhouse's Barbarossa "Nalle", Millhouse's  Célébration la Rouge "iippa" and Millhouse's Destination Unknown "Missy" all had healthy eyes (checked several times)

Millhouse's tiimin koiria kävi silmä- ja polvitutkimuksissa hyvin tuloksin. Kaikilla 6:lla silmät terveet ( neljällä tutkittiin silmät jo toistamiseen tai jo useammankin kerran) Plvet tutkittiin tiimimme nuorimmilta. Molemmilla, Ripsulla ja Sergillä napakat 0/0 polvet. Kasvattaja iloitsee!

 

Hämeenlinnan Ryhmänäyttely 4.10.2014

Tulihan se Wilman Roppi!! Millhouse's Eccentric Jeweller aka Wilma Tuuloksessa Rop pentu. Eikä Ellakaan huonosti pärjännyt, iso avoin kehä, Ella selviytyen Avk3. EriSA . Ellan pesty, pehmeähkö turkki pudotti PN kehästä. Kiitos Sabrina päivästä!

Ja iso kiitos Merja + perhe! Oli hienoa nähdä teitä kaikkia ja Eppua <3

Hyvinkää Ryhmänäyttely 21.9.2014

Sabrina ja Wilma suuntasivat Marian mukana Hyvinkäälle ja hieno päivä oli heilläkin.

Millhouse's Eccentric Jeweller "Wilma" Vsp pentu ja Maria Indyn kanssa PU2. Onnea molemmille!

 

 

Tampere Ryhmänäyttely 20.9.2o14

Tampereelle osallistuttiin 4:llä koiralla hienoin tuloksin.

Millhouse's Exceptional Mother "Helmi" Rop pentu ja sai lisäksi näyttelynasettajalta pystin näyttelyn nuorimpana osallistujana.

Sergi-poika eli Cikitita Sideswipe Junnujen 1. Eri tuloksella, nuorissa nartuissa Ahovittan Consuela "Ella" Eh ja avoimissa nartuissa Nuppu eli Millhouse's Dragon Tamer PN3. Eri Sa ja Serti! Nuppu nappasi oman Millhouse's kennelin ensimmäisen sertin. :) Ennestään meillä taitaa olla puolentusinaa varasertiä. Onnea hirmuisesti Tealle! Hienosti hän esitti molemmat tyttönsä itse. Kiitos myös Sergein kasvattajalle Hennalle ja Ellan kasvattajalle Ninalle. Tiialle erityiskiitos koirien hoidosta ja mukana olosta ja kannustuksesta.

 

Raision Elonäyttely KR 16.8.2014

Millhouse's Célebration la Rouge Avk Eri Sa PN3 VaSert

Millhouse's Dark Damsel Avk2.Eri

Millhouse's Fortunate Francesca Nuk1.EriSa PN4.

Enomis Shes Right In Finland Juk3.Eri
Millhouse's Diamond Digger Avk 1. EH

Lisäksi kennel Millhouse's 2. kasvattaja saaden KP

Kiitos Raisiossa mukana olleille, erityis kiitos Merille Muusan kauniista esittämisestä! Niin iloinen Iipan PN.sijoituksesta. Iippa jääkin nyt ansaitulle tauolle. Lisäksi mieltä lämmittää Ripsun Eri :) Kiitos Melukylän tytöt!

Maailman Voittaja 9.8.2014

Huikea kokemus! Kiitos Sabrina päivästä! Valokuvaamisesta, koirien huolehtimisesta ja kaikesta muustakin!

Millhouse's Fortunate Francesca NUO-ERI NUK3

Cikitita Sideswipe JUN-H

AussiERkkari 7.8.2014

Millhouse's Eccentric Jeweller babyPEN3 

Millhouse's Eco Truck Driver babyPEN2 

Cikitita Sideswipe JUK-EH

Enomis Shes Right In Finland JUN-EH

Millhouse's Fortunate Francesca NUK-ERI

Millhouse's Célebration la Rouge NUK-ERI

TerriERI 6.8.2014

Millhouse's Eccentric Jeweller babyPEN3 KP

Millhouse's Eco Truck Driver babyPEN2 KP

Cikitita Sideswipe JUK-ERI

Enomis Shes Right In Finland JUN-EH

Millhouse's Fortunate Francesca NUK-ERI

Kemi KV 19.7.2014

Hyvä Nina ja Ella! Ellan Serti-tili avattu :D

Ahovirran Consuela NUO-ERI  NUK1  PN2  SA  SERT  VARACA

 

Pori KV 28.6.2014

Cikitita Sideswipe JUN-ERI  JUK1

Millhouse's Célebration La Rouge AVO-EH  AVK1

 

Rauma KR 17.5.2014

Cikitita Sideswipe "Sergei" JUN-EH  JUK2

 

Maalahti Ry 3.5.2014

Varsin koleassa kelissä vietettiin lauantaipäivää yhden oman kasvatin ja kolmen muun koiran kanssa. Paikalla vain 15 koiraa. Nuorin laumanjäsenemme Cikitita Sideswipe "Sergei" Junioreiden 2. Eri tuloksella,Ahovirran Björn Borg "Eemeli" Avoimen luokan 1. Eri, Ahovirran Consuela "Ella" Nuorten luokassa 2. Eh ja Millhouse's Fortunate Francesca "Mindy" Avoimessa luokassa 2. Erillä. Harmillisesti Mindyllä ja Eemelillä SA:t jäi saamatta, niin mielelläni olisin ne PN ja PU kehässä nähnyt. Kiitos taas kivasta päivästä Päivi, Kati, Mallan, Tuija ja Salla!

 

Vaasa KV 27.4.2014

Hyvällä mielellä, rento ja letkeä näyttelysunnuntai Eijan ja Päivin kanssa. Mukana ekakertalainen Cikitita Sideswipe "Sergei" joka hienosti keskittyen voitti junnuluokan EriSA tuloksella. Jatkossa ei pärjätty, mutta todella lupaava alku pojalta. Kiitos Henna Laine!

Millhouse's kasvatit Mindy Nuorten luokan 2. EriSA (Fortunate Francesca) ja Milli (Funny Filippa)  Avoimenluokan 3. Eri tuloksella. Jee!! Olen ylpeä meidän Astridin tytöistä :)

Kiitos mukana olleille!

Terveystuloksia/ Health results 6.2.2014 and 20.2.2014

Millhouse's Funny Filippa "Milli" oli polvitarakastuksessa tuloksin 0/0. Silmät todettiin puhtaiksi vähän myöhemmin. Hienoa! Kiitos Eija :)

Millhouse's Funny Filippa "Milli" was in official patella check with results 0/0. Also Milli's eyes were cecked and they were clear and healthy. Great! Thaks Eija :)

Terveystuloksia/ Health results 2.1.2014

Ahovirran Consuela "Ella" ja Millhouse's Faithful Frederica "Lotta" kävivät silmä ja polvitarkastuksessa. Kummallakin puhtaat terveet silmät ja polvet 0/0. Kiitokset Leenalle Lotan tarkkiin tuomisesta :)

 Ahovirran Consuela "Ella" ja Millhouse's Faithful Frederica "Lotta" were in official eye and patella check and they both had eyes OK and patellas 0/0. Me so happy about clean results!

 

 

Tuloksia 2013 / Results 2013

Täältä löytyy koiriemme näyttely- ja terveystuloksia / Here you can find our dogs health and show results. 

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=MILLHOUSE%27S&R=8

Lisää tuloksia Australianterrierikerhon sivuilta / More show results from Aussie Clubs homepages

http://www.australianterrierikerho.fi/nayttelyt/tulos13.htm

Silmä- ja polvitarkastus 22.11.2013

Millhouse's Cossu Coctail " Dino" ja Millhouse's Fortunate Francesca " Mindy" kävivät tarkastuksessa ja molemmilla silmät terveet ja polvet napakat 0/0. Kiitos Päiville!!

Seinäjoki KV 19.09.2013

 Komistuksemme Ahovirran Björn Borg "Eemeli" voitti Nuorten luokan tuloksella EH. Muita poikia ei nyt mukana ollutkaan. Ilmoitimme puoliksi vahingossa mukaan 3 junnunarttua, joten junnunarttuja ei kehästä puuttunut. Ekakertalaisemme Ahovirran Consuela "Ella" tepasteli Tinjan esittämänä 3. sijalle EH tuloksella ja Mindy ( M. Fortunate Francesca) 4. EH tuloksella. Milli ( M. Funny Filippa) hurmasi persoonallaan, mutta mm.niukka turkki laski tuloksen H:ksi. Avoimessa luokassa siro liitäjämme Astrid (Ahovirran Astrid) esiintyi kuten aina esiintyy, varmasti ja tyylikkäästi mutta tuomarin mieleen se ei ollut, H rapsahti ja meillä kaikilla napsahti suut auki.

Itse näyttely meni tulosten puolesta kehäharjoitteluksi, mutta sitäkin hienompaa oli tiimimme yhteistyö ja hyvä henki. Sydämellinen kiitos Eija, Päivi, Tinja, Kati, Julia ja Salla!

Silmä- & polvitarkastus 17.9.2013

Millhouse's c-pentueen Iippa ( M.Célébration la Rouge) ja Camo ( M. Campillo Crianza) kävivät silmätarkastuksessa. Molemmilla edelleen silmät terveet. Mukana myös Astrid ( Ahovirran Astrid) jolla kolmannen kerran silmät todettiin terveiksi, mutta polvet lääkäri tulkitsi 2/2. Polvet katsotutamme vielä 3:lla eläinlääkärillä kun tulos oli noin poikkeava v.2011 tulokseen, joka oli 1/0.

Parainen RY 31.8.2013

Paraisille oli ilmoittautunut varsin vähän koiria.Samana päivänä oli kaksi muutakin näyttelyä.

Ellalla (Ahovirran Consuela) oli viimeinen pentukehä ja riemuksemme Ella olikin Rop-pentu. Kaikki mukana olleet aikuiset kasvattimme saivat tuloksen EH ja pääsimme esittämään kasvattajaryhmän, ainoina tällä kertaa. Suureksi iloksemme tuomari palkitsi ryhmän KP:llä. Ja kun oli niin kaunis ilma, päätimme jäädä loppuun asti. Kasvattajia BIS kehässä oli pitkälle toistakymmentä ja me taisimme karsiutua ensimmäisten joukossa. Jälleen kokemusta rikkaampina ja hymy huulilla  ajelimme kotiin! Kiitos kivasta kesäpäivästä Pinja, Sirpa, Pekka ja Salla!

                       

                  Vas. M. Campillo Crianza, M. Célébration la Rouge, M. Faithful Frederica and M. Diamond Digger

Tervakoski KV 25.8.2013

Hieno elokuinen päivä. Ella Vsp-pentu ja Mericorun Teräsmies "Kentsu" Avk3.Eh tuloksella.

Turku Ry 3.8.2013

Helteisen päivän hyviä tuloksia: Ella (Ahovirran Consuela)  Vsp pentu, Ellan ensiesiintyminen ja mallikkaasti tyttö sen vetaisi. Avoimessa luokassa Millhouse's Diamod Digger "Repe" tuloksella Avk3.Eh ja siskonsa M. Dark Damsel "Muusa" PN4.EriSa ja VaraSerti. Huonoa tuuriakin oli, Millhouse's Funny Filippa "Milli" sai viettää näyttelypäivän häkissä, kun toinen silmä äityi kipeäksi.

Isot kiitokset mukana olleille: Kaisla, Meri, Kati, Sirpa ja Salla.

Honkajoki Ry 7.7.2013

Heinäkuisessa, upeassa kesäsäässä kokoonnuttiin Honkajoelle oikein isommalla porukalla. Koiria oli ilmoitettu 31, joten vastusta oli luvassa kivasti. Ensimmäisenä meiltä lauteille asteli Eemeli, ollen Junnu-urosten 1. tuloksella JukEriSA. Dexter voitti myös omassa luokassaan nuorissa ja sijoittui PU kehässä vielä 2. saaden vara-sertin. Avoimissa Dino esiintyi Erin arvoisesti. Nartut aloitti Mindy ( Millhouse's Fortunate Francesca) ja upeasti Juk2EriSA. Nuorten luokassa Temppu tuloksella Eri häviten siskolleen Bellalle, joka tepasteli tuloksella Juk4EriSA ja viimeisenä Iippa, joka voitti avoimen luokan ja sijoittui PN kehässä 3. ja sai Vara-Sertin.

Tunnelma oli meillä jo tässä vaiheessa aivan katossa ja lähdimme hyväntuulisina kasvaria esittämään. Ja huh-huh, neljästä kasvattajaryhmästä tuomari nosti meidät 1. ja jatkoimme vielä Bis-kehään. Uskomattominta oli, että nousimme vielä Bis-kehässäkin 1., jättäen jälkeemme kaksi aivan upeaa nelikkoa. Tällaisen päivän jälkeen ei voi sanoin kuvailla sitä tunnetta ja kiitollisuutta ystäviä kohtaan, jotka koko pitkän päivän jaksoivat touhuta mukana ja kannustaa. Kiitos Tinja, Kati, Marianne, Britt-Marie, Päivi, Juho-Matias, Joona-Topias ja oma väki :) Uskomattoman hieno päivä!

Silmä- ja polvitarkastus

Millhouse's Fabulous Felicia "Lulu" on käynyt silmä- ja polvitarkastuksessa. Koska Lulu oli tarkastushetkellä alle 1-v, ovat tulokset epävirallisia. Polvet 0/0 ja silmät terveet.

Mynämäki Ry 18.5.2013

Helteinen lauantaipäivä Mynämäellä. Sadetta ei tullut, vaikka mustat pilvet roikkuivat alhaalla. Meiltä mukana Ahovirran Björn Borg "Eemeli" tuloksella Juk2EH, Millhouse's Diamond Digger "Repe" Nuk2.Eri ja Millhouse's Destination Unknown "Missy" Nuk4.Eri. Myös Bella oli mukana Annen kanssa (M. Dream On) hienosti Nuk3.Eri-tuloksella.Kiva päivä, kiitos päivästä kuuluu Tinjalle ja Sallalle.

 

Silmä-& polvitarkastus Raisiossa

Millhouse's Dream On "Bella" kävi silmäja polvitarkissa. Bellan polvet napakasti 0/0 ja silmät terveet perinnöllisistä sairauksista, mutta iiris-iiris todettiin.

Tampere KV 5.5.2013

Tampereelle oli tarkoitus alunperin lähteä 5 koiran voimin, mutta ikäväksemme Muusa sairastui ja mukaan lähti vain 4 koiraamme. Mukana M. Diamond Digger "Repe", M. Destination Unknown "Missy", Ahovirran Björn Borg "Eemeli" ja A. Astrid "Astrid".

Tuomarilla oli tiukka linja ja alusta asti oli selvää, että tänään ei isot koirat olleet "in". Eemeli silti hienosti EH:lla junnujen 3., vaikka korkeus tuomaria häiritsi. Repe hurmasi nuortenluokassa Sallan kanssa ja sijoittuivat Nuk2.Eri. Salla esitti myös Astridin, joka esiintyi todella huonosti peppu pystyssä juoksujen takia, mutta Erinomaisesti kuitenkin. Koko päivän pommi oli, kun Missy sai hylätyn yhden puuttuneen hampaan vuoksi, jota itse eikä Missyn toinen omistaja Ritva olla kumpikaan huomattu. Tuomari antoi silti arvostelun, joka oli hieno. Silti jäimme isoiksi kysymysmerkeiksi Hyl- arvosanasta. Mutta näin tänään.

Mahtavat matkaseuralaiset Sirpa, Kati ja Salla: - Kiitos!!

Vaasa KV 14.4.2013

Vaasassa mukana Millhouse's CossuCoctail "Dino" joka hienosti eriintyen Avoimessa luokassa tuloksella erittäin hyvä. EH tulokset tuntuivat olevan päivän trendi meillä. Ahovirran Björn Borg "Eemeli" Juk1EH ja siskopuolensa Ahovirran Astrid "Astrid" Avk2EH . Paikalla oli myös kennelimme nuorisoa Millhouse's Fortunate Francesca "Mindy" (joka debytoi junnuna kehissä kesällä) ja Ahovirran Consuela "Ella" joka kesällä niin ikään pääsee näytille pentuluokkiin.

Suurella sydämellä kiittäen ihanaa tiimiäni Tinjaa ja Sallaa ja Päiviä ja Juho-Matiasta :)

Silmä-& polvitarkastus Raisio 18.3.2013

Ahovirran Björn Borg "Eemeli" kävi tarkastuksessa ja tuloksena puhtaat silmät ja 0/0 polvet

Parkano Ry 2.2.2013

Mukana Parkanossa Astrid, Temppu, Nuppu, Eemeli ja Dexter.

Astridin ensimmäinen näyttely n.vuoden tauon jäklkeen ja hienosti PN3.EriSA. Temppu myös hienosti Junnujen 2.Erillä. Ensikertalainen Nuppu Nuk3EH ( Tealle niin iso kiitos Nupun hyvästä kasvatustyöstä!) Pojat tänään tuomarin todella tarkassa syynissä, Eemeli EH:lla Juk3 ja Dexter Nuortenluokassa saaden H:n.Uroksista Eriä saivat vain 4 koiraa ja EH:nkin vain 2.

Tea,Britt-Marie ja Piia: Kiitos päivästä!!